Niprox gjør det enklere for kunden med QR-kode

16. og 17. februar deltar Niprox Technology som utstiller på Solstrandkonferansen 2023 i Os.

«Dette er en konferanse vi synes er viktig å delta på. Vi treffer mange mennesker som har ulike roller i bransjen og vi får anledning til å informere disse om vårt vannbehandlingskonsept for lukkede vannbårne varme- og kjøleanlegg. I tillegg får vi anledning til å følge opp eksisterende kunder ansikt til ansikt, noe som har stor verdi for oss, og forhåpentligvis for kundene» sier Salgssjef for Service og Ettermarked Anne-Britt Bortheim.

Anne-Britt avslører at denne gangen kommer de til Solstrand med en liten nyhet. «Vi vet det er viktig for våre kunder at de har mulighet for lett tilgang på dokumentasjon på utstyret vi leverer. Nå vil alle nye og gamle anlegg få en egen QR-kode på selve anlegget, og på den måten vil man ved skanning av denne komme rett til en egen dokumentasjonsside hvor man finner relevant dokumentasjon for produktet».

Anne-Britt og daglig leder Roy Austbø deltar begge på Solstrandkonferansen fra Niprox Technology AS og de ser frem til å møte kjente og nye fjes i løpet av de to dagene konferansen varer. «kom innom vår stand på konferansen, og slå av en prat med oss om vannbehandling» inviterer Anne-Britt avslutningsvis